Search
en-USsv-SE
den 24 maj 2019

VITAL - Trygga vårdrummet , digitalt mötesrum med video

Du behöver inte en bokning.

Bara en anslutning.

Vård när det behövs, där patienten är.

Digitalt mötesrum

Ett enkelt och smidigt vårdrum med video.

Responsive image
Responsive image

Vård på distans, oavsett vart vårdgivaren eller besökaren är fysiskt. Minskade ledtider, och optimera arbetsresurser, genom att vårdgivare kan vara mer tillgängliga, och den som söker vårt har möjlighet till snabbare återkoppling. Säkert och smidigt för vårdgivare och vårdtagare.

Patienter kan:

 • Använda webbportal
 • Använda smartphone/surfplatta
 • Logga in säkert
 • Boka vårdtid själva
 • Kontrollera sina bokningar
 • Välja vårdgivare/typ
 • Lämna information till vårdgivaren
 • Bjuda med flera i mötet

Vårdgivare kan:

 • Använda webbportal
 • Använda smartphone/surfplatta
 • Använda designerade videostationer
 • Administrera tillgänglighet
 • Se kommande bokningar
 • Bekräfta, ändra eller avboka bokning
 • Ha gruppsamtal
 • Bjuda in flera i mötet

Molnplattform

Lösningen är en modern molnbaserad lösning och kräver ingen egen plattform för att komma igång med tjänsten. Startklar direkt, så börja ta emot videomöten nu!

Anpassningbart

VITAL anpassar eller skräddarsyr lösningar för att passa era behov.  Integrationer med tidsbokning, insatsregistrering, order och betallösningar.

Beprövat

Det "digitala vårdrummet" är baserat på videolöning som används av  mer än 30 vårdorganisationer och flera av landstingen. Det är en väl beprövad och säker lösning.

Kontakta oss på 08-557 79 120 så berättar vi mera!

FLEXIBELT, TILLGÄNGLIGT & ENKELT

För all typer av miljöer och behov!

Digitalt Vårdsamtal

Läkare eller annan vårdpersonal kan vara tillgänglig när det behövs.

More

TELEMEDICIN

Vårdsamtal med läkare eller annan vårdgivare.
Uppföljande vård och kontroller för minskade ledtider.  Minskar belastningen på vårenheten och ökar vårdgivarens kapacitet. 
Möjliga integrationer för insatsregistrering, journalföring och debitering.

 

Psykiatrin direkt i hemmet

Låt den behövande välja vårdform, och få vården hem till sig istället.

More

TELEPSYKIATRI

Psykiatrivård på distans, för uppföljande sessioner, kontroller, akuta situationer (ex. sucidjour mm.).  Tillgänglighet till vårdens psykologer, KBT-terapeuter eller specialist sjuksköterskor etc.
Gruppsamtal, obegränsat till geografisk plats.

Stöd när det behövs

Stöd är ofta inte bokat, utan är nödvändigt när det behövs.

More

SAMTALSSTÖD

Samtalsstöd via KBT, psykoteraputer, sorgestöd, EFT-teraputer, livstilscoucer, dietister, eller liknande. Krishantering och jourhavande verksamheter. 
Möjlighet till gruppsamtal, eskalering till andra vårdinstanser.  Bättre kontakt med vårdtagare.

Effektiv träning på 15min

Om träninge eller rehab kan fokuser tiden, blir alla friskare snabbare!

More

REHAB/TRÄNING

Rehab på distans med patienter som har svårt att ta sig till sin sjukgymnast, arbetsterapeut eller personlig tränare mm. Ex. äldre som med hjälp av hemtjänst eller anhörig kan delta på distans.  Möjlighet till gruppaktiviteter.

Enkelt, säkert och prisvärt med videosamtal i vården

Trygga vårdrummet ger dig direkt tillgång till patienter, oavsett plats. Video sessioner låter dig kontrollera ditt schema och bidrar till att minskade kostnader för verksamheten.

Vi gör det enkelt för dig att utnyttja tekniken med videosamtal på ett sätt som är säkert och tryggt. Vårt enkelt-att-använda system låter dig fokusera på patienterna utan att att behöva lära dig komplicerade applikationer eller oroa dig för journalföring etc.
Samtidigt, får din patienter samma kvalitet och ansikte-mot-ansikte vård som vid personligt besök, utan kostnad för resan.

Du kommer att vara igång med bara en webbkamera och din befintliga bredbandsanslutning. Våra starka säkerhetsrutiner garanterar att dina online sessioner är fullt krypterade och konfidentiella. Möjlighet till inspelning av sessioner för framtida referenser och journalföring finns som option.

Fördelarna av telemedicin och telepsykiatri

VITAL Som tjänsteleverantör av telemedicin och telepsykiatri

Din tid är värdefull

Video konsultation ger dig flexibiliteten att behandla vårdtagare oavsett vart du eller patienten är. Du kontrollerar schemaläggningen till att passa in de vanliga arbetstiderna för verksamheten, dagtid, kvällstid, nattetid eller helgdagar etc.  Att välja VITAL som din tjänsteleverantör av telemedicin / telepsykiatri ökar din verksamhets utbud av tjänster samtidigt som det ger dig bättre hantering av både din personal och deras arbetsinsatser.
Online Telepsychiatry and Telemedicine

Verksamhet och intäkts tillväxt

Online konsultationer hjälper dig att att få nya patienter, oavsett vart dom är, och ökar vinsterna av möten med befintliga patienter. Genom att välja VITAL som din tjänsteleverantör av telemedicin / telepsykiatri öppnas en ny kanal för marknadsföring för dig med ditt unika utbud av tjänster och  online närvaro — en stark konkurrensfördel!.
Telepsychiatry and Telemedicine Software

Enkelt och kostnadseffektivt

Med våra låga kostnader och enkel implementation låter dig behandla patienter med din befintliga internet anslutning och webbkamera. Utan att behöva köpa dyr utrustning och med enkla debiterings möjligheter (patient avgifter, kreditkort, och andra metoder)  kommer du att se direkt avkastning på investeringen. 

Enkelt att använda både för dig och dina patienter är en av huvud fördelarna med att välja VITAL som din tjänsteleverantör av telemedicin / telepsykiatri.
 
Telepsychiatry and Telemedicine Software

Förbättrad produktivitet

Video konsultationer gör det enkelt för patienter att hålla sina bokningar oavsett väder, förändringar i deras schema, trafik-/transportproblem, eller hälsotillstånd.  Att veta att deras stöd bara är ett KLICK borta, hjälper dem att spara tid och pengar.

Att välja VITAL som din tjänsteleverantör av telemedicin / telepsykiatri skapar en smidigare behandlingsprocess för dig och dina patienter. Detta resulterar i ökad patient nöjdhet och större sannolikhet av återkommande patienter, och patient rekommendationer.
Telepsychiatry and Telemedicine Software

Integritet och säkerhet

Stark säkerhetslösning garanterar pålitliga och legalt trygga patientmöten. Du har krypterad tillgång till sessionsdata och patientdata när du behöver det. Med fullt krypterade databaser och alla servrar bakom starka brandväggar, kan du vara säker på att din patientinformation och din verksamhet är säker från intrång.  Detta är varför INERA och många svenska landsting valt samma lösning.

Säkerhet är något som vi tar väldigt  seriöst, och detta är bara en av de många anledningar för dig att välja VITAL som din tjänsteleverantör av telemedicin / telepsykiatri .
Telepsychiatry and Telemedicine Software

Utveckla din verksamhet

Med VITAL som din tjänsteleverantör av telemedicin / telepsykiatri  har du förutsättningen och flexibiliteten att erbjuda utökade öppettider, minska på-platsen tid och övertid, och även dra ner på arbetstiderna. Online konsultationer hjälper dig att lättare hantera din verksamhet, likväl som din tid på ett sätt som passar dina behov och din önskade livsstil.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri demo!

Klicka för kontakt

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna för att få mer information om våra produkter och tjänster.

SUPPORT

Behöver du support? Då är du välkommen att kontakta vår helpdesk direkt!


FÅ NYHETSBREV?


MEDLEMSKAP

 

Copyright 2019 by VITAL Integration of Scandinavia AB Användarvillkor Integritets policy
Back To Top